Zonnepanelen  

Wilt u een duurzame woning en kosten besparen door duurzame zonne-energie? Dan vertelt Hulsman Totaal Techniek u graag meer over zonnepanelen. En adviseren u over de verschillende typen zonnepanelen (PV installaties), omvormers en montagesystemen voor zowel platte daken als schuine daken.

Hoe werkt een zonnepaneel?
Een zonnepaneel zet zonlicht/daglicht om in elektriciteit en wekt daarmee schone energie op. De elektriciteit die het zonnepaneel opwekt is nog niet direct bruikbaar. Dit is namelijk gelijkstroom. Voor het gebruik van bijvoorbeeld de wasmachine of televisie is wisselstroom nodig. Om de gelijkstroom om te zetten naar wisselstroom installeren wij dicht bij het zonnepanelen, een omvormer.

Een zonnepaneel wekt het gehele jaar gratis energie voor u op. Zelfs als de zon niet schijnt!

Solaredge optimizer
Wilt u uw zonnepaneel optimaal benutten? Dat kan met de solaredge optimizer! Hoe werkt het? Onder elk zonnepaneel plaatsen wij een optimizer. De optimizer wekt meer stroom uit het zonnepaneel en regelt en beveiligd ieder zonnepaneel afzonderlijk. Zo wordt de energie-opbrengst van elk zonnepaneel optimaal benut. U kunt zo zelfs zonnepanelen plaatsen op schaduwplekken. 

Hoe werken wij?
Als u zonnepanelen wilt laten installeren bespreken wij altijd van te voren uw wensen, geven wij u advies en maken we een tekening voor de plaatsing van de panelen. Vervolgens realiseren wij uw wensen door de aanleg van de installatie.
Samenwerking en certificering
Hulsman Totaal Techniek heeft een nauw samenwerkingsverband met Solaredge en is erkend gecertificeerd.
Daarnaast werken wij samen met Omnik, SMA.

Wilt u meer weten over zonnepanelen? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen en vertellen wij u meer over de duurzame mogelijkheden voor uw dak.
Tel 06 345 280 61
info@hulsmantotaaltechniek.nl