Zonnepanelen Dalfsen en omstreken

Wilt u een duurzame woning en kosten besparen door duurzame zonne-energie? Hulsman Totaal Techniek informeerd u graag meer over zonnepanelen. En adviseerd u over de verschillende typen zonnepanelen (PV installaties), omvormers en montagesystemen voor zowel platte daken als schuine daken.

Samenwerking en certificering
Hulsman Totaal Techniek heeft een samenwerkingsverband met Solaredge en is erkend gecertificeerd.
Daarnaast werken wij samen met Omnik, SMA en Renusol, Esdec.

Wilt u meer weten over zonnepanelen? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen en vertellen wij u meer over de duurzame mogelijkheden voor uw dak.
 

Tel 06 345 280 61
info@hulsmantotaaltechniek.nl

 

Hoe werkt een zonnepaneel?
Een zonnepaneel zet zon/dag licht om in elektriciteit en wekt daarmee schone energie op. De elektriciteit die het zonnepaneel opwekt is nog niet direct bruikbaar. Dit is namelijk gelijkstroom. Voor het gebruik van bijvoorbeeld de wasmachine of televisie is wisselstroom nodig. Om de gelijkstroom om te zetten naar wisselstroom installeren wij dicht bij het zonnepanelen, een omvormer.

Een zonnepaneel wekt het gehele jaar gratis energie voor u op. Zelfs als de zon niet schijnt!

Solaredge optimizer
Wilt u uw zonnepaneel optimaal benutten? Dat kan met de solaredge optimizer! Hoe werkt het? Onder elk zonnepaneel plaatsen wij een optimizer. De optimizer wekt meer stroom uit het zonnepaneel en regelt en beveiligd ieder zonnepaneel afzonderlijk. Zo wordt de energie-opbrengst van elk zonnepaneel optimaal benut. U kunt zo zelfs zonnepanelen plaatsen op schaduwplekken. 

Hoe werken wij?
Als u zonnepanelen wilt laten installeren komen we bij u thuis om de situatie te bekijken, geven advies en bespreken uw wensen.